Skip to main content

Haarstukken

Welke lengte en hoeveelheid?

Wanneer je nog geen ervaring hebt met haarstukken, vinden veel mensen het lastig om te bepalen hoeveel je moet nemen en van welke lengte. Vandaar dat we je in deze blog daarover wat handige informatie geven. Op de foto rechts krijg je een goed idee over welke lengte je krijgt met haarstukken in stijl, golvend of krullend haar. Krullend haar wordt namelijk altijd uitgestrekt gemeten, vandaar dat dit korter lijkt dan stijl haar.
Wil je alleen volume?
Dit is al te creëren met 0,5 tot 1 pak, dus 50 tot 100 gram hair weaves of 10 dubbele tape-in extensions, vergelijkbaar met 50 wax extensions.
Er zijn veel dames die gezegend zijn met langer haar, maar juist meer volume willen. Dan is dit een goede optie.
haarlengte, lengte, haar, cm, krullend, stijl, golvend
Heb je dun of fijn haar en je wilt volume en lengte?
Dan is 1,5 pak, dus 150 gram hair weaves, genoeg voor je om een mooie verlenging te creëren. 150 gram hair weaves zijn te vergelijken met 20 dubbele tape-in extensions of vergelijkbaar met 100 wax extensions.
Heb je normaal tot voller haar?
Dan zijn 2 tot 2,5 pak, dus 200 tot 250 gram hair weaves genoeg om lengte, dikte en volle punten te creëren in jouw verlenging. Te vergelijken met 25 tot maximaal 30 dubbele tape-in extensions of vergelijkbaar met 150 wax extensions.
Heb je vol tot heel vol haar?
Dan is het raadzaam om 3 tot 3,5 pak, dus 300 tot 350 gram hair weaves te nemen om een mooi verloop in jouw haar te houden, zodat niemand ziet dat jij haarstukken in hebt. Bij dit volume worden geen tape-in extensions geplaatst, vanwege de ruimte bij de aanzet van het haar.
Klanten waarderen ons met een
9,2

Haarstukken

Lange tijd is DH Hairpieces op zoek geweest naar de beste kwaliteit haarstukken en extensions tegen een betaalbare prijs.
Dit heeft geresulteerd in de samenwerking met verschillende betrouwbare leveranciers die topkwaliteit haar kunnen leveren! Wat heel belangrijk is, is dat bij zowel de donkere alsook de gekleurde tinten het haar geruime tijd meegaat, dat het niet klit, niet stroef wordt en zacht blijft.

Bij DH Hairpieces and more bent u zeker van deze kwaliteiten! Er wordt alleen 100% echt Aziatisch haar geleverd; dit haar is glanzend, klit niet, is vol van begin tot eind en kan geruime tijd mee, zelfs de lichtere tinten! Je kunt alle haarstukken verven, ontkleuren, krullen enzovoorts!

Geniet meer van jouw haar met DH Hairpieces.

Virgin of Remy hair?

Wat is het verschil tussen Virgin en Remy hair?
Virgin hair is haar dat nog nooit een behandeling zoals kleuren en krullen heeft ondergaan, dus PUUR haar. Dit is het meest gezonde en mooie haar dat je kunt aanschaffen en wat langdurig meegaat. Het is haar dat van één persoon afkomstig is. Virgin haar is alleen in de kleuren Zwart (1B) en Donkerbruin (2) te krijgen.

Denk bij Remy gesorteerd haar, aan bijvoorbeeld platina blond haar. Dat is dan niet Virgin, maar wel gesorteerd. Dat wil zeggen dat alle haarschubben in dezelfde richting staan, zodat het haar glad en zacht blijft aanvoelen en niet snel gaat knopen. Dit in tegenstelling tot niet Remy hair, waarbij de haren los verzameld zijn en waarvan de haarschubben niet in dezelfde richting liggen. Dat gaat snel klitten en wordt stroef.

De beste koop die je kunt doen is dus Virgin hair of Remy hair extensions!

Wat moet je weten over haarstukken?

Heb jij ook altijd vol verbazing naar Hollywood sterren gekeken met haar om van te dromen? Nou… De meeste dames hebben haarstukken in!

Maar weinigen zijn van nature gezegend met een volle bos haar. Tegenwoordig is het geen taboe meer om haarstukken te dragen en wordt het onder jong en oud steeds populairder.

Met haarstukken als oplossing, creëer je een volle en langere bos haar. Ondanks de populariteit zijn er maar weinig mensen die hier veel vanaf weten, Kies daarom altijd voor een specialist, zoals DH Hairpieces.

Haarstukken kunnen gemaakt worden van 100% human (echt menselijk haar), gemixt haar of synthetisch haar. Let er bij het aanschaffen van haarstukken dan ook altijd op dat het haar 100% human hair is, dan gaat het ‘t langste mee en blijft het ook mooier. Het kwaliteitsverschil tussen echt haar en gemixt of synthetisch haar is eigenlijk heel groot.

Nog een voordeel van echt haar is dat je er meer mee kunt doen, zoals: kleuren, krullen, ontkleuren en etc., zonder dat je bang hoeft te zijn dat het haar helemaal kapot gaat. Bij DH Hairpieces wordt er alleen maar gewerkt met 100% human hair, zodat onze klanten optimaal plezier hebben van hun aankoop.

Haarstukken F.A.Q

Beschadigdt haarstukken je eigen haar?
Zolang de haarstukken op een verantwoorde wijze in jouw eigen haren worden gezet, hoef je niet bang te zijn voor beschadigingen. Wel is het raadzaam om na geruime tijd een pauze in te lassen, zodat jouw eigen haar kan luchten en eventueel aansterken, mocht het haar toch minimale schade hebben ondervonden. Denk goed na voor je er aan begint. HET IS VERSLAVEND! 🙂 Veel vrouwen die er aan beginnen kunnen er niet meer mee ophouden.

Hoe lang kan ik de haarstukken dragen?
Dat ligt eraan welk type je aanschaft. Clip-in extensions kun je eruit halen en erin doen wanneer jij wilt, dus deze gaan geruime tijd mee. Tape extensions houden 2 maanden in jouw eigen haar (Let op: dit is bij ieder haartype verschillend!) Deze kun je dan niet meer hergebruiken. Hair weaves zou je tussen de 4 en 16 weken kunnen dragen. Deze groeien ook met jouw eigen haar mee en gaan op een gegeven moment uitzakken. Dit haar kan je weer hergebruiken. Lace closures zou je elke 3 à 4 weken opnieuw moeten bevestigen omdat deze (toupetjes) bovenop aan jouw eigen haar worden bevestigd, Als het haar groeit, dan groeit dit natuurlijk mee en zakt ook uit. Je kunt het weer hergebruiken. Wax extensions houden ongeveer 3 tot 4 maanden goed in het haar en kun je daarna niet meer opnieuw gebruiken.

Hoe verzorg ik mijn haarstukken?
Het is altijd van belang dat je jouw haarstukken met aandacht verzorgt. Dat wil niet zeggen dat je er de hele dag mee bezig hoeft te zijn. Belangrijk is wel dat je ze regelmatig goed wast, om vervuiling te verwijderen. Daarna een goed masker in het haar doen, laten intrekken en goed uitspoelen. En hierna nog een leave-in crème en Argan olie gebruiken. Als laatste altijd goed droog föhnen! Het ritueel na het wassen is het belangrijkste. Doe je dit goed, dan blijven jouw haarstukken er mooi, zacht en verzorgd uitzien, zonder klitten of vervelende geurtjes. Het haar wordt namelijk niet meer gevoed vanuit het lichaam en daarom is extra verzorging heel belangrijk. 

Extension Borstel
Schaf altijd een goede extension borstel aan. Deze zijn van wild-zwijn haar, niet van plastic. De juiste borstel geeft het haar een mooie glans en beschadigt de bevestigingen niet.