Skip to main content

Diensten

Lange tijd is DH Hairpieces op zoek geweest naar de beste kwaliteit haarstukken en extensions tegen een betaalbare prijs. Dit heeft geresulteerd in de samenwerking met verschillende betrouwbare leveranciers die topkwaliteit haar kunnen leveren! Wat heel belangrijk is, is dat bij zowel de donkere alsook de gekleurde tinten het haar geruime tijd meegaat, dat het niet klit, niet stroef wordt en zacht blijft.
Bij DH Hairpieces and more ben je zeker van deze kwaliteiten! Er wordt alleen 100% echt Aziatisch haar geleverd; dit haar is glanzend, klit niet, is vol van begin tot eind en kan geruime tijd mee, zelfs de lichtere tinten! Je kunt alle haarstukken verven, ontkleuren, krullen enzovoorts!

Je kunt bij ons verzorgingsproducten kopen: van shampoo tot aan voedende olie voor het haar, van de merken Wella en Lômé Paris.

Nieuw: haar toppers en pruiken!

Wij houden van vernieuwing en proberen onze horizon te verbreden en hierbij meer mensen te helpen, met deze geweldige haarstukken.
Heb je last van dunner haar bovenop door stress/erfelijkheid of ziekte?
Of wil je gewoon een hele andere look zonder je eigen haar te verven?
Ga dan voor een mooie haar topper of pruik (wig)

Veel is mogelijk, qua kleur/dikte en lengte. De tijd die nodig is om deze haarstukken te maken, bedraagt gemiddeld 4 weken.

Nieuw bij DH Hairpieces: Nog meer luxueus haarplezier!

Deze prachtige haren uit Maleisië! Bel voor meer informatie: 06-33876423

Klanten waarderen ons met een
9,2
extensions, vrouw, blond, lang, haar, hairpieces, haarstukken
vrouw, bruin, lang, haar, haarstukken, hairpieces, extensions
vrouw, blond, lang, haar, extensions, haarstukken, hairpieces